Flash IntroHomeAbout MeServicesChannelsEventsPhotogalleryContact
Multidimensional-Life
Never Ending Story
Workshops
Meetings
Readings
ATAGHAR
Music
Co-operation
Workshops
Multidimensional-Life Workshop ©


Samenvatting:
De Multidimensional-Life Workshop is voor iedereen, die om wat voor reden dan ook getriggerd wordt, maar zou je kunnen zien als een vervolg op de ATAGHAR workshop. Bij "ATAGHAR" ligt de nadruk op bewustwording en verbinding maken met de Multidimensionele Rijken. Bij "Multidimensional-Life" ligt de nadruk op communicatie en samenwerking met de Multidimensionele Rijken. Weet dat jij jouw eigen werkelijkheid creëert (altijd). Daarom heb jij daar ook altijd zelf verantwoording over. Als jij jezelf bewust toestaat om te co-creëren met Multidimensionele Wezens, ben jij de Verandering, de Creatie, de Ascensie ten gunste van jezelf, je mede aardbewoners, de buitenaardsen en het AL-WAT-IS.

Op deze workshop, deelt iedereen zijn/haar multidimensionele kwaliteiten. Er wordt mee gewerkt en samengewerkt. Heel belangrijk is creatie in het Hier-En-Nu. Neem jezelf mee, vol humor, passie en creatie. Laat jezelf zien, deel uit en deel mee. Jij bent "Iemand" en kijk naar al die "Iemanden", die op dezelfde vibratie zitten om "Het Paradijs op Aarde" (5e dimensie) te hercreëren!

Op deze workshop kunnen onder andere aan de orde komen; contact en/of samenwerking met Multidimensionele Wezens zoals bijvoorbeeld:
  • Ashtar, de Arcturiers, de Pleiadiers en andere buitenaardsen.
  • Crystal Skulls.
  • Engelen, Devas en Elementalen.
  • Opgevaren Meesters en Gidsen.
  • Spirits en Lichtwezens.
  • Sjamanen.
  • Hogere Zelven van dieren -en plantenwereld.

Maar vooral ook contact met je medemens op het gebied van healing, coaching, kunst, cultuur, muziek en eigenlijk alles waar je passie voor hebt.

Duur van de workshop:
Eén dag (bij voorkeur zondag), van 10:00u – 17:00u.
Voor de data en de locatie van de workshop, zie de events.

Kosten:
De kosten van de workshop bedragen €99,- inclusief BTW.

ATAGHAR Workshop ©


Samenvatting:
De ATAGHAR Workshop wordt gegeven om een ieder die zich hierdoor aangetrokken voelt het hele ATAGHAR traject te laten ervaren, in vogelvlucht welliswaar. Iedereen kan aan deze workshop deelnemen. Voor alle spirituele coaches, healers, lichtwerkers en diegenen die al bekend zijn met ATAGHAR, een gelegenheid om weer in de "flow" te komen, te blijven, te expanderen en te ascenderen. Voor diegenen, die nog niet bekend zijn met ATAGHAR, een "her"innering, "her"kenning en "her"verbinding van jouw Hogere Zelf met alle Multidimensionele Rijken!

Wij gaan met zijn allen over de Rode, Oranje en Gele bruggen van Bewustworden en Loslaten, daarna de Groene, Roze en Blauwe bruggen van Passie en Creatie, dan de Indigo en Violette bruggen van Wijsheid en Meesterschap en als laatste maken we de Intergalactische Reis. Na elke brug kunnen ervaringen worden gedeeld.

ATAGHAR triggert jouw helderziende, heldervoelende, helderwetende, helderruikende en helderhorende gaven, waardoor jouw Goddelijke Blauwdruk (12 DNA strengen) weer herverbindt.

Kom met een glimlach en een open-mind. Iedereen gaat in zijn eigen tempo. Sommigen gaan heel snel of heel diep, anderen veel rustiger of oppervlakkiger. Dat is allemaal OK! Alle emoties worden omarmd om ze daarna in "Onvoorwaardelijke Liefde" los te laten. Voorbij oordeel, ego of gehechtheid. Dat is het kenmerk van waar "Meesterschap". Wij Zijn de Verandering, de Ascensie en het Al-Wat-Is!

Duur van de workshop:
Eén dag (bij voorkeur zondag), van 10:00u – 17:00u.
Voor de data en de locatie van de workshop, zie de events.

Kosten:
De kosten van de workshop bedragen €99,- inclusief BTW.
Flash IntroHomeAbout MeServicesChannelsEventsPhotogalleryContact