Flash IntroHomeAbout MeServicesChannelsEventsPhotogalleryContact
Multidimensional-Life
Never Ending Story
Masters Of Advice
Multidimensionaliteit
Wat is Waarheid
Reconnection
Dromen en Visioenen
Out Of Body Experiences
Multidimensionaliteit


Ylenia en de Illuminati-Annunaki (2012).


Ylenia zocht contact met mij (1996), toen ze al een tijd overgegaan was. Ik wist ook niet dat ze overleden was, want volgens de officiële bronnen was ze vermist. En als dochter van wereldberoemde ouders, werd zij al lange tijd, internationaal gezocht.
Ik zag haar etherische lichaam in mijn slaapkamer en vroeg haar of ze wel of niet overleden was. Ze zei me dat ze al overgegaan was. Ze was heel rustig en bedachtzaam. (In 1990 heb ik haar voor het laatst gezien, zij was toen 19 jaar en nog steeds heel verlegen en meisjesachtig). Ylenia vertelde mij, dat zij in New Orleans in een demonische sekte terecht was gekomen, eerst gehersenspoeld en daarna een lange tijd seksueel misbruikt werd en uiteindelijk ritueel vermoordt en geofferd werd.
Ook in de vierde dimensie leefden demonen en entiteiten van haar licht. Toen ze nog leefde, vond ik Ylenia altijd heel lief, verlegen, bescheiden en een dagdroomster. En hoe afschuwelijk ook, ik was en ben mij ervan bewust, dat juist de onschuld en puurheid van baby’s, kinderen en jongeren, juist de optimale hoofdmaaltijd vormen van de (negatieve) Illuminati en Annunaki.
Ook nu (2012) “verdwijnen” nog steeds kinderen en jongeren zoals Ylenia om net zo’n gruwelijk lot te ondergaan.
Ook Ylenia vroeg mij, om aan haar ouders Romina en Albano Carrisi, door te geven dat het nu (1996) goed met haar gaat. (Dit heb ik, tot de dag van vandaag, nog steeds niet gedaan).
Ik vroeg aan het Hogere Zelf van Ylenia, waarom zij toch zo’n afschuwelijk einde van haar leven heeft ervaren.
Dit is wat ze zei:
Door de eeuwen heen, hebben de vaak meest liefdevolle Engelen en Lichtwezens, zich geleend om de mensheid de diepste krochten van de ziel te laten ervaren. Dit ook juist om de mensheid te triggeren, bewust te laten worden, dat zij allen Godsvonken zijn en in die Goddelijke Kracht er voor kunnen kiezen om wanneer ze maar willen in Eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde te zijn. Keer op keer is deze boodschap doorgegeven, door onder andere Sananda, Buddha, Maria Magdalena, maar ook “hedendaagse” Engelen zoals Martin Luther King, John Lennon en Lady Di. Vrijwel alle vroegere en hedendaagse Engelen stierven een verschrikkelijke dood, Vergeet niet dat al deze Engelen en ook ik hiervoor gekozen hebben. Wij zijn vergiftigd, gemarteld, geofferd, misbruikt en vermoord, voor jullie Hoogste Goed. Onthoudt dat! Maak je keuze in Onvoorwaardelijke Liefde en ga door, het beest te ontmaskeren.
Ik weet niet wat ik hierop nog kan zeggen. Dank je wel Ylenia en Engelenhiërarchieën, ik ben blij dat het “nu” weer goed met je gaat.



Diverse Contacten met Overgegane Zielen.


Ook al heb ik nooit bewust, contact willen hebben met overgegane zielen, toch loopt dit contact als een rode draad door mijn leven.
Ik herinner me, dat ik (vroeger) meestal terwijl ik sliep, opgehaald werd door “anderen”. Zij namen mij mee omdat ik mensen moest assisteren en begeleiden die dood gingen in hun overgang naar de vierde dimensie. Het waren vaak mensen, die door een (verkeer) ongeluk of acute ziekte plotseling overleden en nog niet wisten of wilden aanvaarden, dat ze dood waren. De meeste mensen kende ik niet of had ik ook nooit eerder ontmoet.
Twee keer heb ik het meegemaakt, dat een overleden dochter van een vriendin, mijn lichaam, overnam om nog fysiek van haar moeder afscheid te nemen. De andere keer was het, de overleden moeder van een vriendin, die haar dochter nog fysiek wilde aanraken en troosten, die mijn lichaam voor een paar minuten overnam.
Voor mij waren dat geen vervelende ervaringen. Het is net, alsof je ruimte maakt en je in je lichaam opschuift. Dit doe ik ook, als er een rechtstreekse channeling van een bijvoorbeeld Engel, Lichtwezen of Opgevaren Meester doorkomt, die dan even gebruik maken van mijn fysieke lichaam. Ook al wordt dan ook mijn stem gebruikt voor communicatie, ik hoor net zoals alle aanwezigen, wat er verteld wordt.

Dank jullie.



Engelen Vleugels.


Mede dankzij de onder andere “Jassentechniek” en “Universal White Time Healing” kan ik het Engelen lichaam duidelijk onderscheiden. Vooral de Engelenvleugels, kunnen de prachtigste kleuren hebben. Van bijvoorbeeld metallic grijs en donkerblauw met goud gespikkeld tot en met driekleurig pastel, paarlemoer of doorzichtig. Een heel enkele keer heb ik zwarte vleugels gezien, maar dat waren dan “Dark Lords”, in plaats van “Lightbeings”. Ook de vorm kan heel veel verschillen. Van drie meter doorsnede stralend witte (meestal Aartsengel vleugels) tot bijvoorbeeld drie paar aan elkaar vast (Serafijnen vleugels) en nu ik Aa-Ken-Dra heb gezien ook al vleermuis/draakachtige vormen.
De vleugels zitten aan de achterkant van je lichaam (schouder en rug) en is eigenlijk in een vorm (vleugels) gegoten lichtenergie. Daarmee kan je de lage en dense trilling letterlijk ontstijgen. Daarom houden de ons beperkende entiteiten zich meestal daar op. Achter de schouderbladen.
Je kunt je Engelenvleugels gebruiken, waar je maar voor wilt. Reinigen (bijvoorbeeld van ruimtes), transformeren, Onvoorwaardelijke Liefde genereren, situaties positief beïnvloeden (bijvoorbeeld sollicitaties), beschermen en noem maar op. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen Engelenvleugels te visualiseren en je intentie uit te spreken. Jouw vertrouwen in de werkzaamheid is van het allergrootste belang.
Voor mij voelt het ook heel humoristisch en zacht aan om met Engelenvleugels te werken. Het is ook zo simpel en daarom zeer geschikt voor kinderen.



Uittreden en Bijna Dood Ervaring.


Uit mijn lichaam treden voordat ik sliep, vond ik verschrikkelijk (nog steeds vind ik het niet zo’n prettig gevoel, maar ik kan er nu veel beter mee omgaan, dan toen ik jong was). Bij meerdere auto-ongelukken waarbij ik het slachtoffer was, heb ik gemerkt dat, mijn etherische lichaam al uit mijn fysieke lichaam ging, fracties van seconden voordat het ongeluk gebeurde. Je voelt op dat moment ook geen fysieke pijn en angst meer. Artsen noemen dat een “shock” toestand waarin je verkeert. Ik (en vele anderen) noem het een Bijna Dood Ervaring of BDE. Out of Body Experience of OBE in het Engels.
Op het moment, dat je uit je lichaam gaat ervaar je een soort tijdloosheid. Alsof tijd vertraagd. Ik kan ook naar mijn gewonde fysieke lichaam kijken en het was net alsof ik daar óók geen emotionele band meer mee had. En één keer heb ik ook daadwerkelijk meegemaakt, dat in fracties van seconden (lineaire tijd) terwijl ik uit een auto én uit mijn lichaam geslingerd werd, dat ik in die nanoseconden, mijn hele leven aan mij voorbij zag komen.
Als je slaapt, verlaat je etherische lichaam altijd je fysieke lichaam, wat zich dan fysiek weer kan opladen. Je etherische lichaam kan naar allerlei dimensies reizen en avonturen beleven. Steeds meer mensen kunnen tegenwoordig hun droom lichaam ook bewust sturen in die andere dimensies en het zich bij het wakker worden ook perfect herinneren.
In 2008 heb ik meegemaakt dat ik via een Crystal Skull terug ging naar een leven, bij de Inca’s, waarbij ik als kind ceremonieel geofferd en levend begraven werd. Van dit leven heb ik heel lang een oertrauma gehad. Toch kan ik terug in de tijd reizen en dat trauma healen. Ik denk dat ik een meisje was tussen de zeven en negen jaar oud. In eerste instantie lag ik in een open graf in de aarde, een bundeltje in lappen gewikkeld en “zag” ik scheppen aarde op mij gegooid worden. Ik kan mij niet bewegen (ik denk dat ze mij een drug hadden gegeven), maar ik weet wel, dat ik bijna stikte van angst. Ik hoorde van een gids (engel?), dat ik nu uit mijn lichaam moest treden. Dat heb ik toen ook meteen gedaan. Ik was uit mijn lichaam, voordat de fysieke dood plaatsvond, zodat ook mijn emotionele lichaam niet meer met mijn fysieke lichaam verbonden was en was dit oertrauma ook meteen gehealed. Wel duizenden jaren later, maar beter laat dan nooit.



Contact met de Astrale Wereld.


Voor mijn gevoel heb ik al heel mijn leven contact gehad met de geesten of astrale wereld. Als kind vond ik dat verschrikkelijk. Ik vond het eng, had regelmatig nachtmerries en slaapwandelde ook veel. Ik zag spoken, geesten, duivels en ja ook “dead people”. Ik zag ook UFO’s in formatie die elkaar bevochten! (Dit, begin 60er jaren). Ik weet dat ik als kind abducted ben geweest door Greys. Negatieve ET’s konden toen nog gemakkelijk via de astrale wereld (4e dimensie) bij je binnenkomen. De veelal negatieve contacten met de astrale wereld gingen door totdat ik in 1985 de Silva Mind cursus ging volgen, waar ik leerde, hoe mijzelf te beschermen. Het grappige was, dat de Silva Mind juist je helderziendheid bevorderde, terwijl ik er gewoon vanaf wilde komen. Toen ik dit Ank Tellegen (de cursusleidster) voorlegde, hielp zij mij, hoe om te gaan met helderziendheid. En dit is wat ik nu ook ga doen, anderen (en vooral kinderen en jongeren) helpen om te gaan met helderziendheid.



Fontein der Jeugd.


Fontein der Jeugd is ook de titel van een boekje, geschreven door Peter Keller.
Het verhaalt over een oude gebrekkige kolonel die, na een tijd in een Tibetaans klooster geleefd te hebben, tientallen jaren verjongd terug kwam.
In het kort, gebruik je vijf (de ouderen zes) Tibetaanse riten. Dit zijn fysieke oefeningen. Ik heb deze riten ook beoefend en ik moet zeggen dat het werkelijk werkt. Voor mij werkte het nog beter, als ik daarbij ook affirmaties deed.
Totdat ik in 1995 de Reiki opleiding en daarbij éénmalig een perfect, jeugdig lichaam affirmeerde. Sinds die tijd, ben ik voor mijn eigen gevoel en volgens mijn vrienden, kennissen en familieleden niet veel ouder geworden. Ik schrijf dit nu zeventien jaar later! Het boekje van Peter Keller, heb ik vaak uitgeleend en er is trouwens ook hetzelfde boekje, speciaal geschreven voor kinderen. En ja, mijn dochter, toen pas zes á zeven jaar, heeft de riten ook gedaan. Het is nu 2012, ik ben bijna 57 jaar, maar ga nu mijn lichaam blijvend verjongen tot het lichaam van een 30 jarige en dit lichaam neem ik mee in de Ascentie naar 5D, waar ik minstens 150 jaar of misschien wel eeuwig ga leven!



Contact met de 1e en 2e Dimensie.


Het contact met het mineralen/planten (1e) en dieren (2e) rijk werd geïntensiveerd toen ik in 1985 de Silva Mind cursus ging volgen. Daar leerde ik te “praten” met planten, dieren en mineralen. Ook leerde ik, hoe ik (wel met het grootste respect) materie kon binnengaan. Ervaren hoe het is om “bewust” in een steen of een plant (op celniveau) te zitten. Voelen wat een plant of dier voelt, maakt dat je veel respectvoller en liefdevoller omgaat, met alles en iedereen om je heen. Dat je je bewust wordt, dat wij en alles, deel uit maakt van één groter geheel. Net zoals je pink deel uitmaakt van je hand en je hand van je arm en je arm van je lichaam, maakt je lichaam deel uit van de mensheid, de natuur, Gaia en het Universum en het AL-WAT-IS. Net als, wanneer je je pink afsnijdt, niet alleen je hand, je arm, maar heel je lichaam pijn doet. Wat jij jezelf aandoet, doe je AL-WAT-IS aan, wat jíj AL-WAT-IS aandoet doe jij jezelf aan. Eer jij jezelf, dan eer je AL-WAT-IS, eer jij AL-WAT-IS, dan eer jij jezelf.



Elementalen.


Zolang ik mij kan herinneren, was ik dol op sprookjes, mythen en legenden. Toen ik een jaar of tien was, kon ik maar geen genoeg krijgen van vooral de sprookjes van Grimm, waar ik trouwens ook veel nachtmerries van kreeg. Omdat je brein als kind (tot een jaar of vier) nog op de Alpha-frequentie trilt, zie en ervaar je deze dimensies/werelden veel duidelijker dan wanneer je ouder wordt en er veel meer Bèta binnenkomt. Overigens verblijven dieren altijd op de Alpha-frequentie.
Elementalen zijn de hogere etherische vormen van het mineralen en plantenrijk. Zij worden ook Deva’s genoemd. Voor mij waren het “gewoon” elfjes en kaboutertjes. Zij zijn het makkelijkst te zien, in onontgonnen gebieden, zoals oerbossen of gebieden waar weinig of geen populatie is.
Op mijn 18e kreeg ik weer meer contact met kaboutertjes, doordat ik met mijn ex, een spiksplinternieuwe flat betrok die gebouwd was op een voormalig “natuur” gebied, maar wel tegen de bebouwde kom aan. Ik zag in mijn flat overal kleine wezentjes spelen. Ze trokken zich niets van mijn aanwezigheid aan. Ook lieten ze niet merken of ze nou wel of niet doorhadden, dat ik hen kon zien. Ik had geen positief, maar ook geen negatief gevoel over hen. En natuurlijk maakte ik mijzelf wijs, dat mijn fantasie weer eens op hol geslagen was. Hoe vaker ik ze zag, hoe meer ik mij ging ergeren, dat ze doodleuk net deden of ik niet bestond en in mijn flat nog wel! Totdat ik eenvoudigweg contact met ze maakte. Ik vroeg hen wat ze hier deden. Een mannelijk wezentje vertelde mij dat dit eigenlijk hun gebied was en dat zij, de mensen en hun flats en huizen als indringers zagen. Zij wilden vooral laten weten, dat er met zo weinig respect voor het mineralen en plantenrijk werd omgegaan door de mensen.
De Elementalen of Deva’s zijn de “keepers” van het mineralen en plantenrijk en als wij mineralen en planten tot ons nemen, waar wij geen respect voor hebben, dan zou dat ons lichaam geen goed doen. Hier kon ik natuurlijk wel iets mee. Ik bedacht me ook, dat daarom het zegenen van spijs (bidden voor het eten) veeleer een eerbetoon is aan, wat je eet en tot je neemt dan een religieuze uiting. Ik snap ook nu pas waarom mijn pa zo boos werd als we (als kinderen) te veel kletsten onder het eten. “Je moet je eten eren” zij hij altijd. Ja, bewuste aandacht hebben, voor wat je tot je neemt. De wezentjes heb ik, na dit gesprek niet veel meer gezien (in de flat althans).



Shape-Shifting.


Met shape-shifting oftewel vormverandering maakte ik voor het eerst duidelijk kennis, toen ik de Universal White Time Healing opleiding volgde. Eigenlijk stel je je ogen, of je manier van kijken anders in. Je zou het kunnen vergelijken met die 3D posters, die een jaar of twintig geleden, zo populair waren. Je moest dan je ogen een beetje dichtknijpen en bijna nietsziend gaan staren om die derde dimensie van het “beeld” op die poster duidelijk te krijgen.
Kinderen zijn hier meestal veel beter in dan volwassenen. Na wat oefenen kan het beeld er opeens uitpoppen. Dit is wat men noemt “helder zien”. Je ziet meer dan oppervlakkig of ogenschijnlijk. Kan iedereen leren helder te zien? Ja dus. Als je dat zou willen én er ook voor openstaat. Je kunt dan aura’s om mensen zien, wat je dan weer informatie kan geven.
Bij shape-shifting zie ik meestal, het “buitenaardse”, het “Engelen” of het “multidimensionele” lichaam oppoppen buiten het fysieke lichaam. Als ik in de spiegel kijk, kan ik die shape-shifting ook bij mezelf zien. Overigens ziet (één van mijn) “buitenaardse” lichamen er mensachtig uit met een lichtgroen geschubde huid en gele, schuine ogen. Mijn “Engelen” lichaam is groter, doorzichtiger en heeft roze/parelmoeren vleugels. Ik heb veel mensen zien shape-shiften naar katachtige, slangachtige, visachtige, maar ook bidsprinkhaanachtige wezens. Ik heb ook “negatieve” (duivelsachtige) shape-shifts gezien. Toch, hoe minder oordeel ik heb, hoe gemakkelijker en duidelijker, de shape-shift zich manifesteert en ik er zonder enige angst mee om kan gaan.



Kosmisch Orgasme.
Januari 2008

In de huidige, voor de mensheid, steeds meer bewustzijnsverruimende "Nieuwe Energie", maak ik steeds vaker het volgende mee. Na de afgelopen periode van bewustworden, in liefde loslaten, verandering en overvloed toelaten, merk ik, in en om mij heen, wat de overtreffende trap is van onvoorwaardelijke en expanderende liefde. Dat is het Kosmisch-Orgasme ervaren. Het goede nieuws is, dat er genoeg is voor iedereen!

Hoe kun je dit al fysiek en/of emotioneel bemerken?
 • Je zit bijvoorbeeld lekkerder in je vel (loslaten oude overtuigingen, "ik ben niet goed genoeg"; toelaten onvoorwaardelijke liefde, "ik ben perfect zoals ik ben").
 • Minder in je denken zitten en meer in je gevoel (loslaten, c.q. laten wegnemen van bijvoorbeeld inplants en het toelaten en vertrouwen hebben in jouw intuïtie).
 • Fysiek gezonder of in een verjongingsproces zitten (loslaten beperking, toelaten overvloed).
 • Je gaat helderder zien, voelen, horen, ruiken of proeven (volgzaamheid loslaten, meesterschap toelaten).
 • Je bent milder, liefdevoller en krachtiger geworden, in dié keuzes te maken, die hier en nu, jouw hoogste goed dienen (oordeel loslaten en voordeel toelaten).
 • Je bent vrijer geworden in jouw expressieve vaardigheden (loslaten perfectie, toelaten creatie).
 • Dat, wat mij "overkomt" (slachtoffer) verandert in "dat waar ik voor kies, te willen ervaren" (verantwoording).
 • Maar het aller, allermooiste vind ik (en velen steeds meer met mij), de belevenis van het onvoorwaardelijke, vrij stromende, verjongende, compassionele, intens intieme en tegelijkertijd met het -Al Wat Is- delend en samenkomend Kosmisch Orgasme.
Dit Kosmisch Orgasme, kun je ervaren, wanneer je bijvoorbeeld eindelijk, in 3D je tweelingziel tegenkomt, maar door jouw of beider al dan niet bewuste keuze (om wat voor reden dan ook), om in 3D geen fysieke relatie aan te gaan, maar dit wel in 5D fysiek/emotioneel te willen ervaren. De adembenemende intensiteit van dit Kosmisch Orgasme, overstijgt energetisch zo sterk jouw fysiek Aards 3D orgasme, dat in Nul-Tijd jij je in de "Zevende Hemel" (of hoger) bevindt.
Iedereen kan dit in het hier en nu ervaren, met zijn Aardse Medemensen, maar ook, met zijn niet Aardse Multidimensionele Medewezens.
De "Herkenning" en "Opnieuw Verbinden" met jouw Ziele Familie, jouw Galactische Familie én jouw Engelen Familie vindt NU plaats in alle dimensies.
Kies, Ervaar en Geniet, ... NU!!!


Poëzie:

Heel mijn leven heb ik naar jou gezocht.
Ik dacht dat jij "één" was, maar jij bent "meer".
Zoals ik ook dacht, dat ik "één"was, maar nu bemerk dat ik ook "meer" ben.
Ik wilde niet alleen maar een "deel" van jou.
Ik wilde "alles".
Niet begrijpend, dat in elk "deel", "alles" al is.
Alles, wat ik wilde, was voor altijd bij je te zijn.
Vergeten was ik, dat jij Al-Tijd al bij mij was.
Jij was bij mij in alle liefkozingen en extase.
Jij was ook bij mij in alle eenzaamheid en verdriet.
Als ik huilde, droogde jij mijn tranen.
Als ik lachte, lachte jij met mij mee.
Terwijl ik boos was, bleef jij mij liefde sturen.
Maar als ik je zocht, dan vond ik je niet.
Toen ik jou voor het eerst zag, was daar ook die "her" kenning.
En "her" verbinding, de eerst volgende nacht.
Jij was mijn verwachting en nu mijn verwarring.
Jij was mijn oorzaak en nu het gevolg.
Jij was mijn spiegel, waarin ik mijn "mij" zag.
Jij was mijn toewijding en nu maak jij mij vrij.
Het "Kosmisch Orgasme" kan ik nu vrijelijk ervaren.
De analyse Wie? Waarom? en Wanneer? is niet meer mijn deel.
Deeltijd in Liefde is nu Nul-Tijd en is Al-Tijd.
Jou/Mij te herkennen, maakt mij weer heel.
Met wijd gespreide armen, verwelkomde jij mij.
Onvoorwaardelijk jouw Liefde, jouw Overgave Vrij.
Toen kon ook ik mij eindelijk voegen.
Toen kon ook ik mij eindelijk geven.
De Kosmische Tijd stond een ogenblik stil.
In ons Kosmisch Orgasme werden wij Creërende Goden.
Geen Universum was ons te ver.
Alle Dimensies vibreerden gelijktijdig.
En toen wij één werden, werd ons zaad ... een Ster.


Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom.



Multidimensionaliteit, Vrije Wil en Manipulatie.


We gaan er vanuit dat in het Groter Geheel geen goed en kwaad bestaat. Oké, wij zijn dus afgedaald in deze dualistische wereld. We horen van alle kanten dat wij zogezegd een vrije wil hebben, maar hoe kunnen wij deze vrije wil (vrije keuze) begrijpen en beleven?
Als we het woord “manipulatie” horen, dan krijgen wij er meestal een negatief gevoel bij. Maar is dit wel juist? Want wat betekent manipulatie eigenlijk?
 1. Het toepassen van handgrepen “Mani” betekent handen (latijn), komt ook van “manièra” (latijn) en dat betekent manier
 2. Psychische of sociale beïnvloeding
 3. Hanteren of behandelen

Manipulatieve therapieën zijn o.a. chiropraxie, en osteopathie, maar ook Reiki! Nu blijkt manipulatie eigenlijk een neutraal geladen woord te zijn. Dus heb ik de keuze (vrije wil) om mij te verbinden, een relatie aan te gaan, mij te laten beïnvloeden en mij te laten manipuleren door:
Doctoren of natuurgenezers
Politici of lichtwerkers
Illuminati of White Knights
Religie of Antroposophie
Duivels of Engelen
Greys of Arcturiërs
Doden of Levenden

Nou ja, dit rijtje kun je natuurlijk zolang maken als dat je zelf wilt.

Bewuste, al dan niet onbewuste manipulatie in negatieve zin, dat snappen we wel. Maar wie manipuleert positief? Bijvoorbeeld baby’s met hun grote onschuldige ogen die vragen om vertedering en liefde. Als ze huilen vragen ze om verschoning, voedsel of gewoon aandacht. Niks mis mee. Wij mensen zijn dus al vanaf onze geboorte, onbewust manipulerende wezens. Wij beïnvloeden en laten ons beïnvloeden, positief en negatief, elke dag van ons leven. Ook niks mis mee. Je persoonlijke bewustwording wordt niet alleen door je ouders en familie, maar ook door je voorouderlijke rassen en zielefamilie beïnvloed. Op het speelbord van het leven is het dus niet belangrijk wie, wanneer manipuleert, maar wel waarom en waarvoor. Als je die vlag (jouw hoogste goed) veroverd hebt, kan het spel (de cyclus) weer opnieuw beginnen!

Multidimensionele manipulatie: “zij” bij jou en jij bij “hen”!!!

Vrije wil is dan vrijheid van keuze, binnen een vooraf bepaald raamwerk (dimensie).


Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom.



Hoe wij geholpen kunnen worden bij contact met onze Multidimensionaliteit.
11-9-2007

Geïnspireerd door de Engelen en Galactische Werelden

Als we intunen, focussen op onze multidimensionaliteit zullen we voelen, horen, en weten dat we daarin geholpen worden in onze bewustwording en de overgang naar 5de en andere dimensies. Bij bewustwording is het belangrijk om zonder oordeel te kijken waar je mee bezig bent, wat er op je pad komt en door wat en wie je aangetrokken wordt. Zonder oordeel wil zeggen dat je het geen positieve of negatieve lading geeft, maar naar de achterliggende boodschap kijkt. Deze boodschappen helpen je in het 3D manifesteren van jouw multidimensionale wezen. Als je slaapt doe je dat eigenlijk al maar ben je er niet bewust van, en/of vergeten als je wakker wordt. Gedurende de dag en nacht maak je herhaaldelijk contact met je multidimensionale wezen. Dit kan zijn in een bewuste channeling, maar vaak channel je al onbewust, bijvoorbeeld in de vorm van gedachten die opkomen, of dingen die je tegen anderen zegt. Heel vaak denk je ook dat het niet logisch is of dat je het verzonnen hebt. Dit zijn eigenlijk diepliggende angsten, die blokkades kunnen zijn in het verwezenlijken van je Goddelijke plan. In het groter geheel is alles logisch en alle verzinsels zijn creaties. Door beginnen te verzinnen/creëren zullen er andere werelden/dimensies voor je opengaan. Heb vertrouwen in jezelf en het universum en dat je altijd geholpen zult worden als je er om vraagt.



Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom.



Multidimensionale Wezens.


Vraag: Wie zijn dat?
Antwoord: Wij allemaal
Vraag: Hoe kom je daarbij?

Het antwoord hierop zal ik zo eenvoudig mogelijk proberen samen te vatten vanuit de talloze channelings en boeken die hierover geschreven zijn. Vanuit het AL DAT IS, zijn wij als Godsvonken door Hoge Dimensies (trillingsfrequenties) naar de meest lage Dimensies afgedaald om te ervaren. Je kunt ons ook zien als zijnde druppels vanuit die oneindige zee van creatie, of als blaadjes van de levensboom. Deze blaadjes, die hoever ze ook van de boom vallen, nemen toch deel aan de cycli van creatie en discreatie, geboorte en dood, bewustzijnsvergroting en amnesie, inademing en uitademing. “A seed is a star, is a seed is a star” zingt Stevie Wonder op zijn jaren ’70 LP The secret life of plants.” Wij zijn dus Sterrenzaadjes, Godsvonken, Fractals van het AL DAT IS. Een Fractal is een deel dat de blauwdruk van het geheel bevat.
Als de zaadcel bij de eicel binnenkomt begint de celdeling. Al die deeltjes bezitten altijd de blauwdruk van het geheel, de mens die jij gaat worden. In onze vooralsnog dubbele helix, of ook wel DNA spiraal, heeft elk mens op aarde minstens 46 chromosomen. Die 46 chromosomen zijn buitenaards!!! We kunnen hier dus spreken van een Galactische Celdeling. Verschillende Galactische rassen hebben hun steentje (zaadje, vonkje, chromosoompje) bijgedragen. Ja, de Goden waren kosmonauten! (Erich von Daniken). Maar, niet te vergeten, steeds weer met die Goddelijke Blauwdruk in elk zaadje, vonkje, chromosoompje. Ja, wij zijn allen Fractals van het AL DAT IS, dus ook: DE ENGELEN, DE OPGEVAREN MEESTERS, GODEN EN GODINNEN, BUDDHA EN KRISHNA, ISIS EN THOT, JEZUS EN MARIA.
En ook Fractals van de grondlegger of ouder-rassen van de sterren of sterrenstelsels:
 • Zeta Reticulan
 • Alpha Draconis
 • Pleiaden
 • Sirius
 • Orion
 • Andromeda
 • Terran

Wij zijn de Elohim die zich mengen, creëerden en manipuleerden. De Elohim die eindelijk wakker aan het worden zijn, die de zelf op zich genomen barrières aan het slechten zijn. Wij zijn de aardmensen die zich nu herinneren ook Engelen en Scheppende Goden te zijn, de aardmensen die zich herverbinden met hun Galactische en Goddelijke voorouders.
Dus als jij denkt dat jij de reïncarnatie van Jezus, Maria Magdalena, Buddha bent, of de tweelingziel van Ashtar, Sanat Kumara, Kuthumi of Saint Germain of Aartsengel Michael, dan heb jij je in meerdere mate verbonden met hun energie. Dit maak jou niet beter of heiliger dan jouw aardse medemens en stelt jou ook niet op een hoger plan. Het leuke nieuws is, dat je deze energieen van AL DAT IS, deelt met AL DAT IS. Zij zijn Wij, Wij zijn Zij, Jij bent Ik ken Ik ben Jij. Ego heeft je geholpen naar dramatisch laag 3D af te dalen, Deemoed zal je helpen weer op te stijgen naar de zevende Hemel.


Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom.



Wat betekent "Dimensie".


Wat betekent “Dimensie”?
Volgens de Dikke van Dalen: afmeting, aspect of bestanddeel

In de meetkunde: is het dat wat meetbaar is
1e dimensie = lijn (lengte)
2e dimensie = plat vlak (lengte x breedte)
3e dimensie = kubus (lengte x breedte x hoogte)
Tijd wordt ook wel de 4e dimensie genoemd.

De dimensies van ons biologisch lichaam zijn de vijf zintuigen:
 1. zicht
 2. reuk
 3. smaak
 4. gehoor
 5. tastzin
De gewaarwording wordt wel het zesde zintuig genoemd.

Een model van dimensies volgens de New Age:

1e dimensie = de minerale wereld
2e dimensie = het planten en dierenrijk
3e dimensie = het mensdom
4e dimensie = de astrale wereld
5e dimensie = de nieuwe aarde
6e dimensie = de buitenaardsen
7e dimensie = het engelenrijk

Laten we het voorlopig maar eenvoudig houden, want volgens de laatste channelings met Opgevaren Meesters, Engelen en Buitenaardsen zijn in alle dimensies weer allerlei lagen van dimensies en dat gaat zo maar door tot het onvoorstelbare, oneindige.


Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom.



Flash IntroHomeAbout MeServicesChannelsEventsPhotogalleryContact