Flash IntroHomeAbout MeServicesChannelsEventsPhotogalleryContact
Multidimensional-Life
Never Ending Story
Workshops
Meetings
Readings
ATAGHAR
Music
Co-operation
ATAGHAR
ATAGHAR is Angelic Touch And Galactic Healing And Reconnection.


Wat Mag ATAGHAR Voor Jou Betekenen?

Als je op één of andere manier door mij getriggered wordt, mag ATAGHAR (Healing en Reconnection) plaatsvinden. Ik ben een helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderwetend medium. En jij bent dat óók, maar je bent je er misschien (nog) niet van bewust. Hierin kan ik je coachen.

ATAGHAR mag altijd (verleden, heden en toekomst) en overal (op/in de Aarde, op andere planeten en dimensies) plaatsvinden. Ik mag jouw connectie met Multi-Dimensional Beings zien, advies geven, maar ook inplants en negatieve energieën (met jouw goedkeuring) weg laten nemen (Jassentechniek). Zonder oordeel, naar wie of wat dan ook, maar met het grootst mogelijke Respect en Onvoorwaardelijke Liefde.


ATAGHAR Sessies:

Het ATAGHAR Traject bestaat uit minimaal 7 sessies, die een totale bewustwording, herverbinding, transformatie en Ascentie inhouden, in het “Hier en Nu” van jouw persoonlijke stukje uit de Multidimensionele puzzel van het “Al Dat Is”.
Als jij klaar bent om de Transformatie aan te gaan zal die ook daadwerkelijk plaatsvinden.
Jij hebt namelijk de macht om te kiezen voor jouw Transformatie. Jij en jij alleen, hebt dat toverstokje. Ik begeleid en coach je in dat Traject en functioneer als kanaal voor jouw Herverbinding met de Multidimensionele Rijken, totdat jij bij de laatste sessie (of eerder) bewust van je eigen kanaal bent geworden.

Bij een ATAGHAR Traject daag ik je uit om door totale overgave je proces aan te gaan en je bewust te worden van de macht van je keuze. Door het loslaten van angsten, oordelen, alibi’s en oude overtuigingen uit dit leven, vorige en interplanetaire levens, die jouw “Hoogste Goed” in het “Hier en Nu” niet meer dienen, zul je uiteindelijk, je Ware, Prachtige, Ik Zijn! De laatste sessie is een Intergalactische Reis.

Voor verdere informatie, details en ATAGHAR mogelijkheden zie de ATAGHAR website (Mijn Praktijk).

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

ATAGHAR Therapeute
Multidimensional-Life coach
Singer/songwriter

Flash IntroHomeAbout MeServicesChannelsEventsPhotogalleryContact